Ünnepi este a Műpa-ban

Beküldve: Új kép - 2016

Tegnap ünnepi estén vehetem részt a Művészetek Palotájában. A Magyar Fotóművészek Szövetsége ünnepelte fennállásának 60. születésnapját, ez alkalomból adott állófogadást tagjainak és vendégeinek. Az este emelkedett, és igazán kellemes hangulatúra sikeredett. Itt jelentették be a Szövetség megújult honlapjának is az elindítását. Érdemes átklikkelni, több mint 130 tag személyes oldalán információk és összességében közel 2000 kép található, valamint számos egyéb információ és hír között az én oldalam is. Kellemes nézelődést kívánok minden érdeklődőnek!

A két képet bagómániámnak köszönhetem. A fogadás az első szinten volt, az erkélyen lehetett füstölögni. Kimenvén találtam a két témát. Az első szürealitásában fogott meg. Az optikai csalódás miatt a hegy fölé magasodó zikkurat, a rajta lévő emberek különféle mozgásával.


Fent, le, fel - Budapest, 2016. szeptember 25. (G15)

A másodikat a szerencse hozta össze (meg egy kicsit én is). Miközben készítettem a képet, azon gondolkodtam, vajon tudja-e az ifjú, témájába feledkezett hölgy, hogy a feje felett több mint 100 fotóművész ünnepel? Vajon melyik jelenlévő nevet hallotta már?


Pillanat - Budapest, 2016. szeptember 25. (G15)


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!