Sűrű hét

Beküldve: Új kép-2015


Elmélyülések - Vác, 2015. november 13. (G15)

A múlt hét sűrűre sikeredett. MIndenek előtt kedden lezajlott a MAOE Fotóművészeti Tagozítának tisztújító közgyülése. Számomra különösen nagy megtiszteltetés volt a leköszönő vezetőség részéről, hogy jelöltek az újba. A közgyülésen végül is a hat jelöltből a harmadik helyen jutotam be az új, négy tagú vezetőségbe. Végtelenül jól esett a jelenlévő tagság megtisztelő bizalma. Minden tőlem telhetőt meg is fogok tenni az elkövetkezendő 5 évben, hogy meg tudjak ennek felelni.
Végül is olyan nevek fémjelzik a Tagozatot, mint Korniss Péter, Benkő Imre, Eifert János, Keleti Éva, Baricz Kati, Markovics Ferenc, Gáti György... Csak, hogy néhányat említsek.

A hét egyéb napjai a sok meló mellett egyéb intézni valókkal is bővelkedett. Pl. orvos látogatással, amitől a hideg kiver a sok várakozás miatt. Mindegy, ezen is túl kell esni...

Pénteken aztán újdonsült tagozati vezetőtársammal, régi barátommal, Zsila Sanyival leruccantunk Vácra Lehotka László minitárlatának megnyitójára. Laci kiállításának a címe: Valóság és képzelet. Ez azonnal el is indította az agyam, és gondolattá fűztem: Az igazi fotográfus valósága a képzelete

Onnan átinvitáltak minket a Forte Fotóklub Vác Fotóünnep elnevezésű kiállításának megnyitójára. A fenti képpár ott készült. Zsila Sanyi feledkezett bele az ifjú hölgy hegedűjátékába.
A képpár kedvéért a hölgy képét kénytelen voltam tükrözni, ezért álljon itt a két kép egyenként, nagyobb méretben, a második helyes állásban:


Elmélyülés
Szerencsés véletlenként a két kép szintén MAOE-s tagtársaink, Molnár Ferenc és Fekete István munkái, sőt utóbbi szintén újonnan megválasztott vezetőségi tag is. Márcsak Hupján Attila, elnök hiányzott és együtt is lett volna a díszes grénium.


Lendület


Aztán otthon vártak a párizsi hírek, ezek be is árnyékolták a hétvégét, amit a dögunalom Forma 1-es futam nem tudott enyhíteni, annál inkább a válogatott sikere...


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!