Pilis újra töltve

Beküldve: Új kép - 2017


Szolid forgalom - Nyugati, 2017. február 3. (Huawei P9, PC-ben szerkesztve)

Eljött az idő egy hétvégi pilisi látogatásra a Húgomhoz és a kutyáihoz.
Az ügy első felvonása természetesen a Nyugati volt, mi is lehetett volna más. Ahogy haladtam a nyugati csarnokszárnyból a másik felé, akkor fogadott ez a látvány. Megkapó volt a beszűrődő fényben arctalanul sodródó, gyér emberhad. Gyorsan elő a mobilt. Három képet készítettem, már akkor az összerakásban gondolkodtam. Aztán az egyik önállóan is megállta a helyét, a másik kettőből gyorsan a mobilban összeszerkesztettem az összerakást. Nem igazán voltam megelégedve az eredménnyel, az összerakás pontossága hagyott kivetni valót, bőven. Ez a PC-s szerkesztés felelt meg az igazi elképzeléseimnek.

Pilisen nekem megáll az élet. Olyan megnyugtatólag hat rám az egész közeg. Húgom sajátos humora és stíllusa, no meg a kutyák.
Vasárnap korán keltem, no mondom, elbattyogok hagymáért. Kata mondta az este, hogy kevés van. Felmartam a kompaktot, kocsmai hangulat képre vágytam, ha már úgyis betérek. Nem igazán ilyenre gondoltam, de abból kell főzni, ami van.
Egy Facebook vélemény a képről.: "Ha nem tudnám melyik országban készült a kép, a kávés pohár azonnal elárulná." Tényleg milyen speciális velejárója a durit pohár a magyar kocsmák kávéinak...


Vasárnapi lottó - Pilis, 2017. február 5. (G15, mobilban)

A frissítő után a bolt felé vettem az irányt. És akkor találtam ezt az egyveleget egy képen. Azt gondolom, minden benne van egy vidéki kisváros vasárnap reggeli nyugalmából és hangulatából.


Pilis mix - 2017. február 5. (G15, mobilban)


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!