Nyárvégi hangulatok

Nyárfelületek - Pacsmag, 2012. augusztus 8. (G12)

Rövid, viszont annál mozgalmasabb, vagy inkább tartalmasabb szabadságom még a tikkasztó nyárban kezdődött, ám a kissé ősziesbe fordult időjárásban végződött. Egye fene, nem is bánom, az idén volt részünk bőven az afrikai melegben.

Elszomorító is volt látni Pacsmagon a természetvédelmi területet övező mezőgazdasági területeken az agyon száradt kukorica- és napraforgószárakat. Kicsit ugyan korábban jött az enyhülést hozó "lehülés", 20-a után szokott így fordulni az időjárás, talán már odafent is elfáradtak a fűtésben.
Érdekes hangulatban ünnepeltem 20. évfordulóját a pacsmagi nyári táborok általam látogatásának. Bármennyire is sok megoldásra váró feladat és kötöttség vár idehaza, odalent ezek el tudnak felejtődni. Egyszer már jó lenne megértenem önmagamat, hogy ezt a fajta kikapcsolást miért nem tudom akármikor megtenni? Miért kell ehhez elbújnom a természetbe, vagy jó emberek közé? Ha meg együtt van a kettő, szinte magától jön.
Azért nem a főkapcsolóját nyomhattam ki a gondszakasznak, csak stand by-ba kapcsolhattam. Megérted mire gondolok, ha rápillantasz az alsó képre...


Sorok - Pacsmag, 2012. augusztus 10. (G12)

 


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!