FotóMozaik

Tartalomjegyzék

Publikációk a Fotómozaikban - bevezetés

2006-os, fekete-fehér kiállításom után keresett meg Sulyok Laci a FotóMozaiktól egy riportra. Nem sokkal később pedig Szarka Klára (akihez régi ismerettség és különös barátság fűz) került a laphoz. Ő előbb képeket, később cikkeket is kért tőlem.

Azóta töretlen a kapcsolatom a szerkesztőséggel. Örömmel publikálok a lapba. Takács Szabolcs főszerkesztővel azt hiszem mondhatam, baráti viszonyban vagyok. 2009-es, fekete-fehér naptáram megjelentetéséért, de sok egyéb más segítség nyújtásért is igazán hálás lehetek mindannyiuknak.

Mivel egyre nagyobb a publikációk száma, valahogy szerettem volna őket a honlapon hozzá férhetővé tenni. Néhány korábbi náluk megjelent cikkel már lehetett találkozni régi honlapomon, de egyre kuszább kezdett lenni.

Meg különben is, szinte csak náluk jelennek meg írásaim. Azt hiszem megérdemlik a teljesen külön oldalt. Egyébként is az a véleményem, hogy a FotóMozaik a legjobb fotós szaklap. Nagyszerűen integrálja egybe a fotózás minden területét, és szinte mindenról tájékoztat a fotós közélettel kapcsolatban. Az ára még mindig megfizethető és ebben az arányban az ember jóval többet kap vissza. A képnek és szövegnek itt komoly értéke van!

Itt szeretném megköszönni a Szerkesztőség minden korábbi és mostani munkatársának az együtt működést. Takács Szabolcsnak a pdf-ek szétbontásának és publikálásának engedélyezését.
Lőrincz Zsuzsának az archív anyagok szétbontását és rendelkezésemre bocsátását, továbbá Juhász Róbertnének a türelmét.


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!