Mártély - 2016

Beküldve: Fine-Art

Mint 2013-ban, az idén is háromszor sikerült lekeverednem Mártélyra.

Első alkalommal május végén. A Fotóművészeti Tagozat Mártély - 2015 kiállítását rendeztem be Hódmezővásárhelyen. Délután meg Mártélyon volt a felújított MANK Alkotóház megnyitása, amire szerencsére kivittek. Sőt, Rapcsák Katika fel is ajánlotta, hogy kint tölthetem az éjszakát. Ezt nagy örömmel el is fogadtam. A látogatás rövidsége miatt ez a legkevesebb képű anyag, viszont – különösen az este miatt – nagyon érdekesnek gondolom.

Szeptemberben a Patina alkotótábor tagjait szállásolták el az Alkotóházban, így a reggeleink és az estéink ott teltek. A hódmezővásárhelyi patinák felkutatása után igazán üdítőek voltak a nyugis reggelek és esték. Ezt az anyagot érzem az ideiből a legkomplexebbnek. talán a többi, jó nevű fotósinspirált? Ki tudja...

Október végén, kihasználva a november 1-e miatti hosszú hétvégét, barátaimmal voltunk ott. Jó hangulatú, részemről inkább belefeledkezős, kikapcsolódós ott tartozkodást tudhatok a magaménak. Kevés képpel, de annál inkább megfontoltabb képanyaggal. A hab a tortán a kardoskúti kirándulás volt az esti daruhúzásra.

A jó telet várom. Zúzmarát, ködöt, havat, és repülök is le.


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!