Az idei első hó

Beküldve: Új kép-2015

BIzony szombaton leesett az idei tél első hava az alacsonyan fekvő országrészekben is. Jómagam újfent Húgomék és állatseregletük vendégszeretetét élveztem. Így az első kép még az Ő kertjükben készült. Unokahúgom tengerimalac tenyészetének építménye szolgáltatta sűrűn eső pelyhekhez a hátteret.


Havazós kisvilág - Pilis, 2015. november 27. (G15, mobilban kidolgozva)

Húgomék a közeli Nyáregyházán fedeztek fel még korábban egy kis, elhagyott temetőt. Bár már későre járt, gyorsan kocsiba ugrottunk, és kifurikáztunk a még hulló hóban oda.
Valahogy gyengéim a temetők, nem tudom miért? Különösen az elhagyott, régiek. Ez érdekes meglepetés volt a számomra. A kevés, kb. 30-50 sír felemás állapotot mutatott. Voltak benne régebbi, de szemmel láthatólag új sírok is. Volt lerombolt állapotú, de volt frissen gondozott, virággal ellátott is. Biztos, hogy vissza fogok még menni. Most a gyorsan illanó fény miatt csak egy kapkodás volt a röpke, 20 perces ottlét. Az ott megélt érzelmi hangulatomat, úgy érzem, az alábbi kép adja vissza a legjobban.


Síron túli kommunikáció - Nyáregyháza, 2015. november 27. (G15, pc szerkesztés, az ég effektet mobiltelefonból exportáltam ki a képhez)

Mielőtt kocsiba szálltunk volna, még megfogott az út szélén álló kis fa (az előbbi kép jobb felén is az látható). Így még fázó kezeim ellenére is megérdemelten kapott egy lehetőséget a képre.


Első hó - Nyáregyháza, 2015. november 27. (G15)

Persze, a fotók nélkül is újfent kellemesen telt a hétvégém, amiért őszinte köszönettel tartozom Húgomnak és családjának smiley


© Vajda János - 2015 ♦ Kapcsolat: e-mail - +36 30 996 0148
A honlapon valamennyi képet és írást szerzői jog véd!